prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Novi e-Škole scenariji poučavanja

Objavljeno je novih 198 e-Škole scenarija poučavanja koji izravno prate digitalne obrazovne sadržaje, popularno znane DOS-ove. 

Scenariji poučavanja namijenjeni su nastavnicima i ovaj se puta sastoje od tri aktivnosti koje prate jedinice DOS-a. Raspoređeni su porema općeobrazovnim predmetima od 5. do 8. razred osnovne škole i od 1. do 4. razreda opće gimnazije. Aktivnosti su kreativne, inovativne, ostvaruju odgojno-obrazovne ishode i povezuju predmetni sadržaj s temeljnim načelima scenarija poučavanja. Svaka aktivnost ima i postupke potpore koji nastavnicima omogućavaju prilagođavanje provođenja aktivnosti za učenike s teškoćama. IKT razine raspoređene su od početne do napredne kao i uporaba digitalnih alata čiji široki spektar mogućnosti, nastavu stavlja na višu razinu poučavanja.

Novi e-Škole scenariji poučavanja većinom se direktno nadovezuju na sadržaj već objavljenih DOS-ova iz druge faze programa e-Škole. Što to točno znači? Odgojno-obrazovni ishodi u pojedinom scenariju poučavanja ekvivalentni su odgojno-obrazovnim ishodima na razini jedinica DOS-a. Uz već postojeće scenarije poučavanja iz pilot-projekta e-Škole i scenarije poučavanja za međupredmetne teme s pripadajućim interaktivnim sadržajima, donosimo vam 198 novih koji svoj sadržaj nadovezuju na DOS.

Budući da su e-Škole scenariji poučavanja od samog početka poznati po svojoj fleksibilnosti, inovativnosti i kreativnosti i nemaju vremenski rok trajanja, novi scenariji također u tom pogledu nisu iznimka. Odlikuje ih karakter prilagodljivosti što znači da su scenariji kreativne ideje koje možete provoditi upravo onako kako su osmišljene ili ih možete prilagoditi prema svojim zamislima, mogućnostima i generaciji učenika kojoj predajete.

Svi su novi e-Škole scenariji poučavanja objavljeni na Edutoriju i dostupni su u online i offline verziji i spremni za korištenje. Suvremeno je poučavanje obrazovanje 21. stoljeća, a e-Škole scenariji poučavanja odvest će vas upravo u smjeru gdje učenje i poučavanje poprima jednu novu dimenziju. Iskoristite besplatne sadržaje i unaprijedite svoju nastavu, potaknite sebe i svoje učenike na istraživanje, kritičko promišljanje, grupni rad i primijenjivost naučenog u svakodnevnom životu.