prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
DOS
Objavljeno novih 600 e-Škole scenarija poučavanja

Objavljeno novih 600 e-Škole scenarija poučavanja

Prema izrađenom e-Škole DOS-u za niz nastavnih predmeta od 5. razreda osnovne škole do 4. razreda srednje škole u sklopu programa “e-Škole: Cjelovita informatizacija procesa poslovanja škola i nastavnih procesa u svrhu stvaranja digitalno zrelih škola za 21. stoljeće“, sada je izrađeno čak 600 e-Škole scenarija poučavanja koji se izravno nadovezuju na module i jedinice pojedinih DOS-ova.

Kako poučiti učenike o čuvanju privatnosti na internetu

Kako poučiti učenike o čuvanju privatnosti na internetu

Jedan od najuspješnijih načina poučavanja, kako odraslih, tako i djece, zasigurno je poučavanje primjerom. Dobar i upečatljiv primjer koji potiče na razmišljanje ili stvara tzv. wow efekt, zasigurno će ostaviti traga na onome tko ga vidi i sluša.

Digitalnim obrazovnim sadržajima do novih spoznaja

Digitalnim obrazovnim sadržajima do novih spoznaja

Mnogi su nastavnici, do sada već postali stalni korisnici e-Škole digitalnih obrazovnih sadržaji (e-Škole DOS) primjenjujući ih za učenje i poučavanje. Jedan je od razloga njihove popularnosti među nastavnicima zasigurno kvaliteta sadržaja koja potiče aktivno učenje na inovativan, učinkovit, motivirajući i učeniku prilagođen način dok nastavniku ostavlja slobodu u načinu korištenja pri čemu ih može koristiti u punom opsegu ili u manjim samostalnim dijelovima, odnosno modulima.

Za kraj školske godine – malo statistike

Za kraj školske godine – malo statistike

E-Škole digitalni sadržaji za učenje i poučavanje, nastali u sklopu CARNET-ovog programa “e-Škole: Cjelovita informatizacija procesa poslovanja škola i nastavnih procesa u svrhu stvaranja digitalno zrelih škola za 21. stoljeće“, bili su uz vas i ove školske godine. Pomagali su vam u pripremi inovativnih nastavnih aktivnosti, kako u učionicama, tako i u novim okolnostima nastave na daljinu.

Počela je online nastava – u pomoć stižu e-Škole digitalni sadržaji

Počela je online nastava – u pomoć stižu e-Škole digitalni sadržaji

U prvom smo tjednu nastave nakon zimskih praznika i ona se u najvećoj mjeri odvija online. Bez obzira na to nedostaje li vam samo miris krede na školskoj ploči, jutarnji žamor dok djecu pratite do vrata škole ili već pomalo zazirete od distanciranosti ekrana i sučelja digitalne okoline, CARNET-ovi e-Škole digitalni sadržaji za učenje i poučavanje tu su upravo da vam olakšaju online učenje i poučavanje te ga učine jednostavnijim, zanimljivijim i kreativnijim.