prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Iskaz interesa za natjecanje učenika strukovnih škola – WorldSkills Croatia 2021.

Agencija poziva sve strukovne škole na iskazivanje interesa za sudjelovanje učenika u natjecanjima – WorldSkills Croatia 2021.

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih pristupila je organizaciji Državnih natjecanja učenika strukovnih škola – WorldSkills Croatia 2021. i poziva sve strukovne škole na iskazivanje interesa za sudjelovanje učenika u natjecanjima – WorldSkills Croatia 2021.

Putem WSC SINAS sustava – WorldSkills Croatia Središnjeg Informacijskog Natjecateljskog Sustava od 8. do 12. ožujka 2021. godine bit će omogućeno iskazivanje interesa škola za sudjelovanjem u strukovnim natjecanjima u tekućoj školskoj godini prema disciplinama koje su definirane u Pravilima i uputama za provedbu i organizaciju natjecanja učenika strukovnih škola – WorldSkills Croatia 2021.

Svaka škola može iskazati interes za jednu ili više disciplina u kojima želi da se njezini učenici natječu u školskoj godini 2020./2021. Temeljem iskazanog interesa Agencija će planirati izlučna i državno natjecanje.

Pristup WSC SINAS sustavu: https://worldskills.asoo.hr.

Rok je za iskaz interesa putem WSC SINAS sustava od 8. do 12. ožujka 2021. godine.

 

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.