prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Obiteljska večer u Drnju

U Osnovnoj škol Fran Koncelak Drnje, u četvrtak, 15. prosinca 2022. godine, održana je večer druženja s roditeljima i učenicima. Sudjelovali su učenici Erasmus+ tima TITLE i Erasmus akreditacije, roditelji te članice Eramus+ tima TITLE. Večer nazvana “Family Night” sastojala se od šest različitih aktivnosti.

Tema večeri bila je Ivana Brlić-Mažuranić te su sve aktivnosti bile posvećene upravo njoj i njezinim djelima. Večer je započela prezentacijom o Ivani, koju je izradila Josipa Lukunić, učenica 8. b. Nakon toga je uslijedila Colorout radionica, koju je održala učiteljica Ana Tustonjić Dombaj. Učenici i njihovi roditelji su biranjem riječi u pjesmi Đaci stvarali nove pjesme, dok su suvišne riječi bojili željenim bojama. Poneki su se odvažili i nacrtali prava remek-djela!

Uz pomoć aplikacije ClassDojo, učenici i roditelji su podijeljeni u skupine, koje su u nastavku večeri kroz svaku aktivnost skupljale bodove. Učiteljica Martina Hrastić Farkaš je za sudionike održala Kahoot! kviz o poznavanju arhaičnih riječi prisutnih u Ivaninim djelima. S istom temom je nastavila učiteljica Andrea Pandurić, ali u obliku križaljke.

Školska knjižničarka Stjepana Kadić je sudionicima pripremila izazov za poticanje međusobne suradnje i kreativnosti. Radilo se o popunjavanju riječi koje su izostavljene u pjesmi Ispit. Posljednju aktivnost – kviz znanja održala je učiteljica Andrea Pandurić. Kviz je izvrsno zaokružio sadržajnu večer, provjeravajući što su to sve sudionici naučili tijekom provođenja spomenutih aktivnosti. Čestitke pobjedničkoj ekipi „MIDA“ i zahvale sudionicima na pozitivnoj evaluaciji.