prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Od scenarija do filma – radionica za tinejdžere

Tijekom veljače i ožujka 2024. godine u Knjižnici Ivana Gorana Kovačića u Zagrebu održat će se radionice namijenjene tinejdžerima.

Riječ je o radionicama pisanja scenarija i snimanja kratkog filma. U okviru projekta Vrbik (kv)art — Kultura u zajednici možete naučiti osnove pisanja scenarija te napisati svoj scenarij s voditeljem radionice, scenaristom Nikolom Kuprešaninom.

Polaznici će zatim snimiti kratki film s redateljem Ivanom Sikavicom. Termini snimanja bit će dogovoreni izravno s mentorom, ovisno o scenariju i lokacijama.

Radionice se odvijaju u Knjižnici Ivana Gorana Kovačića, a izazov je napraviti film čija se radnja odvija upravo u knjižnici. Hoće li likovi nekih romana oživjeti u scenarijima? Hoće li se u knjižnici dogoditi nešto dramatično? Treba li riješiti neki misterij? Sve je moguće jer mašta nema granica.

Uz stručno i poticajno mentoriranje polaznici će napisati scenarij i snimiti kratki film.

Radionica je besplatna za sve, ali je zbog kvalitete rada broj mjesta ograničen.
Prijave su moguće putem e-adrese skribonauti@gmail.com

Termini:

  • 3. veljače u 10:30 h
  • 16. veljače u 17:30 h
  • 17. veljače u 10:30 h
  • 24. veljače u 10:30 h
  • te tri termina snimanja po dogovoru.

Partner projekta su Knjižnice grada Zagreba – Knjižnica Ivana Gorana Kovačića, a program je realiziran uz potporu Grada Zagreba.