prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Odluka važna za opremanje školskih knjižnica osnovnih škola lektirom i stručnom literaturom

Ministarstvo znanosti i obrazovanja donijelo je Odluku o raspodjeli sredstava za opremanje školskih knjižnica osnovnih škola obveznom lektirom i stručnom literaturom u 2022. godini Odluku o raspodjeli sredstava za opremanje školskih knjižnica osnovnih škola obveznom lektirom i stručnom literaturom u 2022. godini.

Za opremanje školskih knjižnica osnovnih škola obveznom lektirom i stručnom literaturom prema ovoj odluci odobravaju se sredstva u ukupnom iznosu od 3.395.000,00 kuna (tri milijuna tristo devedeset pet tisuća kuna).

Sredstva za ovu namjenu planirana su u Državnom proračunu Republike Hrvatske za 2022. godinu i projekcijama za 2023. i 2024. godinu.

Kriterij za raspodjelu sredstava je broj učenika u svim osnovnim školama koje se financiraju iz Državnog proračuna Republike Hrvatske.

Odluku o raspodjeli sredstava za opremanje školskih knjižnica osnovnih škola obveznom lektirom i stručnom literaturom u 2022. godini u cjelosti možete pogledati ovdje.