prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Online događaj “Kino u podne” – suradnja osnovnih škola iz Gunje i Zagreba

Povodom obilježavanja 4. Dana medijske pismenosti voditeljice filmskih družina Anita Tufekčić iz Osnovne škole “Antun i Stjepan Radić” Gunja i Ana Serenčeš i Osnovne škole Odra iz Zagreba odlučile su nastaviti prošlogodišnju suradnju i održati još jedno “Kino u podne”.

Učenici su imali priliku pogledati tri filma filmske družine “Mladi SKIG-ovci – Život u Gunji (TV reportaža)”, “Ja sam Edita (igrani film)” i “TikTok zabava (TV reportaža)”. Istom prilikom, učenici su pogledali i dva filma filmske družine iz Osnovne škole Odra pod nazivima “Dragi dnevniče (igrani film)” i “Gasi kameru (igrani film)”. Poslije svakog odgledanog filma učenici su davali pozitivne i negativne kritike na film. Film “TikTok zabava“ premijerno je prikazan za učenike Osnovne škole Odra jer je završen prošli mjesec. Film je snimljen prema istinitom događaju. Govori o učeniku 5. razreda koji je pod utjecajem društvene mreže TikTok odlučio probati jedan opasni izazov, a njegovu priču ispričali su učenici iz razreda. Ovaj online događaj nastavak je prošlogodišnje suradnje koja je bila u lipnju prošle godine, izjavile su voditeljice filmskih družina Anita i Ana.