prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Online radionica o klimatskim promjenama

U srijedu, 26. svibnja 2021. godine, u online formatu održat će se radionica “Akcijama za klimu do klimatskih heroja“. Cilj radionice je okupiti mlade, učenike, studente, obrazovne djelatnike, organizacije civilnoga društva i sve ostale koje zanimaju klimatske promjene i predstaviti otvorenu platformu za e-učenje o klimatskim promjenama.

Tijekom radionice sudionici će dobiti priliku zaigrati igru Climate Hero u kojoj će moći provjeriti koliko su naučili o klimatskim promjenama. Ujedno, kroz interaktivna predavanja naučit će o važnosti sjemena i kružnom gospodarstvu u kontekstu klimatskih promjena.

Prijava je obavezna putem ove poveznice.

Više o programu radionice moguće je pronaći ovdje.

logo projektaOva radionica će se održati u okviru projekta ClimAlt kojega financira Europska unija iz programa Erasmus+. Projekt ClimAlt je nastavak Clim’Alt projekta i njegovog Edukit-a, a njime se cilja na podizanje svijesti kod mladih o klimatskim promjenama, posebice rješenjima i alternativnim praksama na način da se istraže, rasprave i analiziraju, te da se znanje o konkretnim lokalnim primjerima alternativnih ekonomskih modela diseminira široj javnosti, čime bi se osnažila percepcija mogućih društveno-okolišnih promjena i samo-percipirana mogućnost da građani budu dio te promjene ili da ju generiraju.

Organizator radionice je Društvo za oblikovanje održivog razvoja (DOOR), udruga stručnjaka koja se bavi promicanjem održivog razvoja na području energetike. Članovi društva su pojedinci posvećeni energetici, okolišu i održivom razvoju te korištenju energetike kao poluge društvenog razvoja.