prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Online radionica stop animacije “Sinergija izoliranih točkica”

Učenica 3. a razreda Indira Zahirović iz Osnovne škole Antun i Stjepan Radić iz Gunje sudjelovala je na online radionici koja se održavala utorkom u večernjim satima od 18 do 20.30 sati. Radionica pod nazivom “Sinergija izoliranih točkica” je trajala 10 sunčanih sati.

Za sudjelovanje na radionici trebala se preuzeti besplatna aplikacija “Stop Motion Studio” na mobilni uređaj ili tablet uređaj. Učenica Indira je naučila kako nastaje animirani film i kako namjestiti mali kućni studio gdje će animirati. Također, sudionici radionice su vježbali tehnike animacije od papira (cut out), izradu lutke animacije, pixelaciju (animacije ljudskog tijela) i animaciju s plastelinom (claymation). Za kraj, učenica je naučila kako nacrtati storyboard (strip) za svoj budući animirani film. Voditeljice radionice bile su: Katrin Novaković i Lea Vidaković, a učenicu je o samoj radionici obavijestila školska knjižničarka Anita Tufekčić, koja je također pohađala radionicu za odrasle.

učenica s nagradom