prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Online seminar „Potres i djeca u krizi: Trebaju li svi isto?“

Savjetovalište za djecu, adolescente i obitelj pri Pučkom otvorenom učilištu Hrvatski dom Petrinja, Poliklinika za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba, Agencija za odgoj i obrazovanje i Ministarstvo znanosti i obrazovanja organiziraju u srijedu, 20. siječnja 2021. s početkom u 12 sati online seminar „Potres i djeca u krizi: Trebaju li svi isto?“ , koji će voditi doc. dr. sc. Bruna Profaca.

Prijave za sudjelovanje na navedenom online seminaru omogućene su na aplikaciji za prijave na stručne skupove Agencije za odgoj i obrazovanje na poveznici: http://ettaedu.azoo.hr/.

Pozivnica za sudjelovanje zainteresiranim učiteljima, nastavnicima, stručnim suradnicima i ravnateljima dostavit će se na e-adrese prijavljenih učitelja i nastavnika najkasnije do 16 sati u utorak, 19. siječnja 2021.

 

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Ministarstva znanosti i obrazovanja.