prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Online stručno-znanstveni skup: “Informacijska služba u knjižnici: tradicija, sadašnjost i budućnost”

Knjižnica i čitaonica ‘Fran Galović’ Koprivnica organizator je Online stručno-znanstvenog skupa s međunarodnim sudjelovanjem ‘Informacijska služba u knjižnici: tradicija, sadašnjost i budućnost’ koji će se održati u petak, 25. studenog 2022. godine.

Dosad je pristiglo čak 320 prijava sudionika iz svih vrsta knjižnica i svih dijelova naše zemlje, ali i regije. Uz dva pozvana inozemna izlaganja (Finska i SAD) održat će se i četiri pozvana domaća izlaganja (predstavnici akademske zajednice sa svih fakulteta koji obrazuju buduće knjižničare u Zagrebu, Zadru i Osijeku), kao i dvanaest izlaganja o hrvatskoj dobroj knjižničnoj praksi.

Svi zainteresirani koji se još nisu prijavili na ovaj stručno-znanstveni skup, mogu to učiniti do ponedjeljka, 21. 11. 2022. godine. Poveznica na e-prijavnicu dostupna  je zajedno s programom skupa na mrežnim stranicama Hrvatskoga knjižničarskog društva.

Suorganizator je Sekcija za narodne knjižnica Hrvatskoga knjižničarskog društva. Skup financijski podupiru Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Grad Koprivnica i Knjižnica i čitaonica “Fran Galović” Koprivnica.