prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
Canva
Istražimo živi svijet oko nas

Istražimo živi svijet oko nas

Učenice šestih i sedmih razreda zajedno s učiteljicama Oliverom Meter i Ljiljanom Štanfelj iz Osnovne škole “Dobriša Cesarić” iz Osijeka obilježile su Međunarodni dan biološke raznolikosti u nekoliko aktivnosti. Obilježavanje Dana biološke raznolikosti je jedna od aktivnosti u sklopu eTwinning projekta “Priroda kroz eko datume” u koji su učenice uključene.

Obilježavanje Svjetskog dana voda 2022.

Obilježavanje Svjetskog dana voda 2022.

Svjetski dan voda se obilježava svake godine 22. ožujka. Osnovni cilj obilježavanja jest istaknuti važnost očuvanja i zaštite čiste i pitke vode kao prirodnog bogatstva. Prvi je put Svjetski dan voda obilježen davne 1993. godine. Od tada UN-Water određuje temu Svjetskog dana voda kao odgovor na aktualni ili budući izazov.

Izrada plakata i letaka u praktičnoj nastavi

Izrada plakata i letaka u praktičnoj nastavi

Učenici drugog razreda Medicinske škole u Rijeci smjer veterinarski tehničar provode različite aktivnosti u okviru praktične nastave. Ove školske godine željeli su educirati vlasnike kako smanjiti broj neželjenih štenaca i mačića.