prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
Dani otvorenih vrata
Dan otvorenih vrata za osmaše

Dan otvorenih vrata za osmaše

U sklopu Dana otvorenih vrata koji je održan  u utorak, 28. svibnja 2024. godine, Komercijalna i trgovačka škola Bjelovar bila je prepuna radoznalih učenika osnovnih škola. Posjetilo ih je oko 400 učenika osmaša i učitelja bjelovarskih osnovnih škola.

Drvo je dar prirode koji treba čuvati!

Drvo je dar prirode koji treba čuvati!

U petak, 26. travnja 2024. godine, učenici Industrijske strojarske škole u Zagrebu, 3. C razreda, smjer alatničar, u pratnji nastavnika Ivane Šutalo Dujmenović i Dragomira Bjelanović, sudjelovali su na Danima otvorenih vrata organiziranim od strane Fakulteta šumarstva i drvne tehnologije.

Drvo je dar prirode koji treba čuvati!

Dan otvorenih vrata

Strojarska škola za industrijska i obrtnička zanimanja u Rijeci, na adresi Jože Vlahovića 10, u petak,  2. lipnja 2023. godine, od 15 sati organizira Dan otvorenih vrata.

Dani otvorenih vrata u NSK

Dani otvorenih vrata u NSK

Dana 20. i 21. veljače NSK otvara svoja vrata. Jedinstvena je to prilika zaviriti u škrinju s blagom iz nacionalne kulturne baštine koja je u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu pronašla svoj dom.