prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Dan otvorenih vrata

Strojarska škola za industrijska i obrtnička zanimanja u Rijeci, na adresi Jože Vlahovića 10, u petak,  2. lipnja 2023. godine, od 15 sati organizira Dan otvorenih vrata.

Iako su školska vrata uvijek otvorena, ovo će biti savršena prilika za pogledati učila koja učenici koriste tijekom svoga obrazovanja: od Turana i Pola, maketa motora, CAN BUS ploče, klasičnih i CNC strojeva, zavarivačkih uređaja, 3D printera i skanera.

Tijekom poslijepodneva posjetioci će moći razgledati školske praktikume i učionice, upoznati učenike, te prisustvovati demonstracijama praktičnih vježbi iz pojedinih stručnih predmeta. U predvorju škole biti će postavljena izložba učeničkih radova kako bi se predstavilo što to sve učenici rade i nauče tijekom svog školovanja. Tijekom događanja također će biti predstavljeni upisni programi za nadolazeću školsku godinu koji obuhvaćaju školovanje za atraktivna strukovna zanimanja autolimara, automehaničara, automehatroničara, CNC operatera, instalatera – montera i strojobravara.

Pozivaju sve buduće srednjoškolce, njihove roditelje i sve zainteresirane da posjete Strojarsku školu u petak. Najava nije potrebna, vrata su svima širom otvorena.