prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Predstavljeni pobjednički radovi natjecanja Uho, grlo, DOS

Na online dijelu CUC konferencije koja se održava 9. i 10. travnja 2024., onCUC-u, predstavljeni su pobjednički radovi natjecanja Uho, grlo, DOS.

Pobjednici Tajana Tomoković iz Osnovne škole Hinka Juhna iz Podgorača s radom pod nazivom Katja hat Deutsch am Dienstag, Marin Kanaet iz Elektrotehničke i prometne škole iz Osijeka s radom Pravac regresije i Mirta Lulić iz Gimnazije Antuna Gustava Matoša iz Đakova s radom naziva Proučavanje slobodnog pada predstavili su svoje radove koji su im donijeli pobjedu.

Podsjetimo, ovo natjecanje održava se prvi put i namijenjeno je svim učiteljima i nastavnicima osnovnih i srednjih škola u Republici Hrvatskoj s ciljem popularizacije CARNET-ovih digitalnih obrazovnih sadržaja, scenarija poučavanja i njihove primjene u nastavi. Namjera je bila i dodatno motivirati na stjecanje digitalnih kompetencija korištenjem CARNET-ovih obrazovnih sadržaja (e-tečajeva i EduBlica).