prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
e-knjiga
Različiti okusi na istom stolu

Različiti okusi na istom stolu

Ekonomska škola Požega bila je domaćin druge mobilnosti Erasmus+ projekta “DIGI-CUL” te je od 13. do 17. ožujka 2023. godine ugostila 30 učenika i nastavnika iz Malte, Grčke, Turske i Latvije. Naziv susreta bio je “Različiti okusi na istom stolu”, a tema je bila lokalna hrana.

Završetak Erasmus+ projekta “Škola je fora – zaIGRAJMO se i učimo!”

Završetak Erasmus+ projekta “Škola je fora – zaIGRAJMO se i učimo!”

Tijekom tri školske godine Osnovna škola Bedekovčina je provodila Erasmus+ KA 1 projekt iz programa (mobilnost pojedinaca) “Škola je fora – zaIGRAJMO se i učimo!”. Zbog pandemije COVID-19 projektu je produženo trajanje još godinu dana. Mobilnosti djelatnica su odgođene no aktivnosti koje su planirali s učenicima kontinuirano su provodili sukladno mogućnostima.

“Živa knjižnica” najbolji članak eTwinning projekta “Mali novinari danas, odgovorni digitalni građani sutra – 2”

“Živa knjižnica” najbolji članak eTwinning projekta “Mali novinari danas, odgovorni digitalni građani sutra – 2”

Članak “Živa knjižnica”, učenice Sanje Ivanović iz Osnovne škole “Dositej Obradović” iz  Ćićevca u Srbiji, izabran je za najbolji članak eTwinning projekta “Mali novinari danas, odgovorni digitalni građani sutra – 2”. Najbolji članak na Twinspaceu projekta tijekom prošlog tjedna birali su učenici iz Osnovne škole Sveti Petar Orehovec iz Svetog Petra Orehovca, Osnovne škole “Đuro Ester” iz Koprivnice, Osnovne škole Marije Jurić Zagorke iz Zagreba i pet partnerskih škola iz Srbije, Rumunjske i Italije.

Posudite e-knjigu i zatražite PIN

Posudite e-knjigu i zatražite PIN

Svim članovima Knjižnica grada Zagreba koji ne mogu ili ne žele podići željenu knjigu u tiskanom obliku, dostupna je posudba e-knjige putem Zaki Book aplikacije. Trenutno je dostupno više od 1000 naslova e-knjige za posudbu.

Objava e-knjige s učeničkim uradcima o djelu “Novela od Stanca”

Rekordan broj korisnika e-knjiga u 2020. godini

Tijekom pandemijske godine projekt Besplatne elektroničke knjige imao je rekordnih 690 tisuća korisnika, a zabilježen je porast broja online čitanja od 39 te preuzetih e-knjiga od 45 posto, što predstavlja znatno veći porast nego bilo koje od prethodnih godina.