prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
edukacija učenika
Edukacija na temu asertivne komunikacije

Edukacija na temu asertivne komunikacije

Način komunikacije važna je vještina kod učenika te treba je razvijati i unapređivati kroz osnovnoškolsko obrazovanje. Savjet mladih grada Rovinja izradio je brošuru „Tajne asertivne komunikacije“ u kojoj su predstavljena tri temeljna stila komunikacije: agresivni, pasivni i asertivni.

Gimnazija Vukovar – škola ekoLucionar

Gimnazija Vukovar – škola ekoLucionar

Među ukupno 85 prijavljenih školskih projekata upravo je projekt „IoT rješenja za pametnu poljoprivredu“, prema riječima povjerenstva, prepoznat kao jedan od najkvalitetnijih u jakoj konkurenciji. Riječ je o objedinjenim aktivnostima učenika Gimnazije Vukovar koji su prepoznali posljedice klimatskih promjena u Slavoniji te izradili sustav za bežično praćenje mikroklimatskih uvjeta s ciljem optimizacije resursa potrebnih za rast usjeva.

Gimnazija Vukovar – škola ekoLucionar

Stop zagađenju plastikom

Potaknuti činjenicom da je budućnost planeta Zemlje u našim rukama, učenici i djelatnici Osnovne škole Bakar već duži niz godina provode ekološke akcije. Glavni cilj im je potaknuti i razvijati ekološku svijest od najranijih dana.