prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
ekologija i zaštita okoliša
Od mlijeka do plastike

Od mlijeka do plastike

U tjednu od 24. do 28 travnja 2023. godine OŠ Frana Galovića iz novozagrebačkih Dugava bila je domaćin učiteljima i učenicima partnerskih škola iz Španjolske, Italije, Litve, Turske i Njemačke.

Dan voda

Dan voda

Učenici Osnovne škole Ante Curać Pinjac obilježili su Svjetski dan voda nizom edukativnih radionica. Gost u razredu bio je Miljenko Marukić koji je učenike upoznao s vlastitim fotografijama morskog dna, za koje je dobio i međunarodna priznanja. 

eTwinning projekt “Eko eTwinneri”

Projekt “More naše plavo”

Učenici trećeg razreda Osnovne škole Ante Curać – Pinjac s učiteljicom Anamarijom Radovanović sudjeluju u cjelogodišnjem projektu pod nazivom “More naše plavo”.

eTwinning projekt “Eko eTwinneri”

Mali znanstvenici na Jadru

O bogatoj kulturno povijesnoj baštini grada Solina učenici trećeg razreda Osnovne škole don Lovre Katićasu prethodno usustavili svoja znanja na satovima razrednika gdje su učiteljice prezentirale učenicima kako je prostor oko izvora rijeke Jadro izgledao prije obnove i revitalizacije. Podsjetili su se koje su se manifestacije nekada tamo odvijale te kako je to bogato riječno područje služilo domicilnom stanovništvu za obradu polja čije se navodnjavanje izvršavalo upravo vodom iz Jadra.