prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
Festival prava djece
Slobodno vrijeme i društveni mediji: 15. festival prava djece kao putokaz

Slobodno vrijeme i društveni mediji: 15. festival prava djece kao putokaz

Maturanti Vukovarske gimnazije u sklopu 15. Festivala prava djece, aktivno sudjelovali na radionici “Što sa sobom kad ne scrollam? Mindfulness i društvene mreže” te predstavili svoj plesni video izričaj “Budi i ti nekome svjetlo,” naglasivši važnost održavanja ravnoteže između digitalnog svijeta i stvarnih odnosa.

Festival prava djece

Obilježavanje Festivala prava djece

Učenici 6. c razreda OŠ „Antun i Stjepan Radić“ Gunja gledanjem dokumentarnog filma „Najbolji prijatelj“ sudjelovali su u knjižnici na radionici povodom obilježavanja Festivala prava djece.

Otvoren 15. Festival prava djece

Otvoren 15. Festival prava djece

U Centru mladih Ribnjak u Zagrebu okruglim stolom na temu “Pravo je vrijeme za slobodno vrijeme” započeo je 15. Festival prava djece poznat i pod motom “Mali festival za velike teme” u organizaciji Udruge za promicanje stvaralaštva i jednakih mogućnosti Alternator.

15. Festival prava djece

15. Festival prava djece

15. Festival prava djece poznat i pod motom ‘Mali festival za velike teme’ u organizaciji Udruge za promicanje stvaralaštva i jednakih mogućnosti Alternator za središnju temu ove godine odabrao je slobodno vrijeme mladih i djece, a tijekom listopada će u Zagrebu i Glini ponuditi filmske projekcije, okrugli stol, radionice, razgovore te platformu kojom se pridonosi vidljivost dječjeg filmskog stvaralaštva.