prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
Generacija Now
Inovacijom do inkluzivnosti

Inovacijom do inkluzivnosti

Gimnazija Vukovar i ove školske godine, sudjeluje u Generaciji NOW, nacionalnom programu obrazovanja djece i mladih u organizaciji Hrvatskog Telekoma i u suradnji s Institutom za razvoj i inovativnost mladih (IRIM). U projekt je uključeno preko 90 edukativnih ustanova u Hrvatskoj (31 srednja škola), donirana je IoT edukacijska oprema, omogućena su novčana sredstva za kupnju dodatne opreme te je organizirana edukacija i stručna mentorska podrška.

Inovacijom do inkluzivnosti

Radionica u sklopu projekta Generacija NOW

Generacija NOW je projekt neprofitne organizacije IRIM (Institut za razvoj i inovativnost mladih) koji se provodi u suradnji s Hrvatskim Telekomom, uz podršku Ministarstva znanosti i obrazovanja. Sudionicima projekta donira se edukacijska oprema, novčana sredstva za kupnju dodatne opreme te su organizirane edukacije i stručna mentorska podrška. III. osnovna škola Varaždin također je zaprimila vrijednu novčanu donaciju za provođenje projekta.

Eko projekt vukovarskih gimnazijalaca u finalu Generacije NOW

Eko projekt vukovarskih gimnazijalaca u finalu Generacije NOW

IRIM u suradnji s Hrvatskim Telekomom, uz podršku Ministarstva znanosti i obrazovanja, od šk. god. 2019./2020. provodi projekt pod nazivom Generacija NOW. U školskoj godini 2022./23. prijaviti su se u projekt mogle jedino ustanove koje su već sudjelovale u ranijim inačicama Generacije NOW.

Vukovarskim gimnazijalcima priznanje za digitalnu igračku Emma

Vukovarskim gimnazijalcima priznanje za digitalnu igračku Emma

Generacija NOW donacijski je program koji Hrvatski Telekom i Institut za razvoj i inovativnost mladih (IRIM) provode kako bi uspješno pripremali mlade za poslove budućnosti. Cilj donacijskog programa je povezivati postojeća i nova znanja u području tehnologije pri izradi kreativnih IoT projekata, razvijati kreativnost, poticati inovativnost i pružati brojne mogućnosti učenicima kako bi razvijali vlastite projekte.

Vukovarskim gimnazijalcima priznanje za digitalnu igračku Emma

Gimnazija Vukovar dio Weekend Media Festivala

Uspjesi projektnog tima vukovarskih gimnazijalaca u sklopu projekta Generacija Next Hrvatskog Telekoma u školskoj godini 2018./2019. otvorili su vrata za daljnju suradnju i sudjelovanje na brojnim događanjima diljem Hrvatske, ali i šire.