prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
interaktivno izlaganje
Interaktivno izlaganje na  24. CARNET-ovoj konferenciji za korisnike CUC2022

Interaktivno izlaganje na 24. CARNET-ovoj konferenciji za korisnike CUC2022

Djelatnice Osnovne škole kraljice Jelene iz Solina, učiteljice Nives Bogdan, Anita Čupić i Zdenka Jerković te pedagoginja Sanja Matić  aktivno su sudjelovale  na 24. CARNET-ovoj konferenciji za korisnike CUC2022 održanoj krajem listopada u Šibeniku pod nazivom “Otvaranje u zatvorenom svijetu: postdigitalna znanost i obrazovanje”. U ovogodišnjem bogatom programu, koji je među ostalim obuhvatio i sto interaktivnih izlaganja, učiteljica Anita Čupić i pedagoginja Sanja Matić imale su čast biti jedne od prvih izlagačica i to s temom “Digitalna tehnologija u službi zdravih navika” u sesiji Zdravlje i dobrobit.

Srednja škola Ban Josip Jelačić iz Zaprešića ponovno eTwinning škola

Srednja škola Ban Josip Jelačić iz Zaprešića ponovno eTwinning škola

Provedbom više projekata na visokoj razini koja je uključivala mnoštvo interaktivnosti, inovativnih pedagoških pristupa, razvoj čitavog seta vještina za 21. stoljeće, kako kod učenika tako i nastavnika u prošloj godini, srednja škola Ban Josip Jelačić iz Zaprešića zaslužila je naziv eTwinning škole i u razdoblju od 2021. do 2022. godine.

Gimnazija Vukovar aktivni sudionik ovogodišnje CARNetove korisničke konferencije

Gimnazija Vukovar aktivni sudionik ovogodišnje CARNetove korisničke konferencije

U sklopu 18. CARNetove korisničke konferencije CUC 2016  pod nazivom „Programirajmo svoju budućnost“ održane u Rovinju od 9. do 11. studenog 2016. Gimnazija Vukovar sudjelovala je s konferencijskim radom “Mala riznica online aplikacija“ i interaktivnim izlaganjem pod nazivom “Projekt Gimnazije Vukovar – Tehnologija budućnosti za školu budućnosti – od ideje do realizacije“.