prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
mobilnost
Erasmusovci u Liberecu

Erasmusovci u Liberecu

Učenici Medicinske škole iz Osijeka su obavljali vježbe u ustanovi Dum senioru Františkov u Liberecu, u sklopu Erasmus + projekta, pod nazivom “Medskos”.

Program mobilnosti EU

Program mobilnosti EU

U sklopu programa mobilnosti Europske Unije naziva „Learning Mobility of Individuals – School education, Adult education and Vocational education and training“ koji se realizirao zahvaljujući Erasmus akreditaciji u strukovnom obrazovanju, nastavnici SSŠ Makarska nedavno su posjetili prekrasni grad Sevillu u Španjolskoj.

Job shadowing u Španjolskoj u sklopu Akreditacije

Job shadowing u Španjolskoj u sklopu Akreditacije

U sklopu aktivnosti druge programske godine Akreditacije Erasmus+ u području odgoja i obrazovanja Srednje škole Ban Josip Jelačić, školski pedagog Miroslav Miljković je boravio na praćenju rada (job shadowing) od 4. do 7. ožujka 2024. godine. u srednjoj školi IES Enric Soler i Godes. 

Poljska ledena bajka

Poljska ledena bajka

Osnovna škola kraljice Jelene iz Solina sudjeluje u Erasmus projektima. U tu svrhu su učenice 7 i 8 razreda posjetile Poljsku, grad Bochnia.

Mobilnost učenika i nastavnika

Mobilnost učenika i nastavnika

U periodu od 8. do 19. siječnja 2023. godine osam učenika trećeg i četvrtog razreda Srednje škole Bedekovčina, smjer arhitektonski i građevinski tehničar provelo je na mobilnosti u višoj školi IES Islas Filipinas.