prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
noć knjige
U tijeku su prijave programa za Noć knjige

U tijeku su prijave programa za Noć knjige

Već 13. godinu za redom Noć knjige priređuje se u povodu Svjetskog dana knjige i autorskih prava i Dana hrvatske knjige. Na dan 23. travnja želja je organizatora da se u dnevnim ili večernjim satima organizira prigodan program inspiriran knjigom, a s temom „Kad je prizma kataklizma: knjige za izazovna vremena“, odnosno na koje se načine kao čitatelji nosimo s izazovnim vremenima.

U tijeku su prijave programa za Noć knjige

Noć knjige 2024.

Noć knjige, nacionalna manifestacija koja u središte svojeg interesa stavlja djela, njihove tvorce i čitatelje, održat će se 23. travnja u povodu Svjetskog dana knjige i autorskih prava i Dana hrvatske knjige.

Dnevni ritam Noći knjige

Dnevni ritam Noći knjige

Učenici Srednje strukovne škole u Makarskoj sudjelovali su u dvanaestoj po redu Noći knjige. Pronalazak najljepših naslovnica u školskoj knjižnici, radionica na temu Književnost i tehnologija: susret kreativnosti i inovacija i Kahoot! kviz oplemenili su još jedan školski dan.

Održana dvanaesta Noć knjige

Noć knjige 2023 – više od 1100 programa i akcija

Najmasovnija nacionalna manifestacija koja promiče knjigu i čitanje Noć knjige održat će se 12. godinu zaredom, od 21. do 23. travnja, s čak više od 1100 programa i akcija diljem Hrvatske – od Adžamovaca do Županje.

Zagreb 2123. – natječaj za najbolju kratku priču

Zagreb 2123. – natječaj za najbolju kratku priču

Organizatori ovog natječaja zapitali su se kako bi izgledao Zagreb sto godina u budućnost. Odgovore pokušavaju pronaći kroz natječaj za najbolju kratku priču koji su pokrenuli u suradnji sa SFeraKonom i medijskom kućom Hangar 7.

Održana dvanaesta Noć knjige

Noć knjige 2023.

Dvanaesta po redu Noć knjige, koja se tradicionalno organizira u povodu Svjetskog dana knjige i autorskih prava (23. travnja) i Dana hrvatske knjige (22. travnja), održat će se od 21. do 23. travnja 2023. U Noći knjige 2023. u fokusu je umjetna inteligencija odnosno tema: Sanjaju li roboti električne knjige?

Prijave za Noć knjige 2023.

Prijave za Noć knjige 2023.

Noć knjige, nacionalna manifestacija koja promiče čaroliju i radost čitanja i pisanja knjiga, ove će se godine održati od 21. do 23. travnja. U središtu zanimanja Noći knjige 2023. bit će umjetna inteligencija, a pred sudionike je postavljen izazov kreativnog preispitivanja ove teme, uobličen u pitanje “Sanjaju li roboti električne knjige?”.

Svečano otvorena Noć knjige 2022.

Svečano otvorena Noć knjige 2022.

Najmasovnija nacionalna manifestacija koja promiče knjigu i čitanje Noć knjige svečano je otvorena 22. travnja u podne u predvorju Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu.