prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
planinari
Mali planinari i Mladi čuvari okoliša pokazali vještine

Putevima planinarskih uspona učenika

Učitelji Osnovne škole Ivana Lovrića u Sinju Rozana Ivković-Ćurić, Jure Poljak, Andrea Norac i Karla Radović u školskoj su godini 2022./2023. osnovali izvannastavnu aktivnost Mladi planinari Leteći medvjedići.

Nastava na daljinu u planinama

Nastava na daljinu u planinama

Učenici Osnovne škole Retfala iz Osijeka uključili su se tijekom 2019./2020. godine sa velikim zadovoljstvom u Malu planinarsku školu Dumina. Osnovni cilj škole je upoznati obilježja planinarstva, kretanje u planinama, povijest planinarstva, orijentaciju, ponašanje u planinama, boravak u prirodi kao i ljubav prema prirodi i zaštiti okoliša.

Nastava na daljinu u planinama

Potraga za blagom

Učenici OŠ “Retfala” iz Osijeka obilježili su Dan planinara koji se tradicionalno obilježava svake godine 7. ožujka. Tom su prilikom posjetili Brodski Drenovac rodnu kuću Andrije Štampara i crkvu sv. Dimitrija u kojoj su pronađeni ostaci uglate glagoljice.