prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
plastika
Tinejdžeri kao zeleni kreatori promjena

Tinejdžeri kao zeleni kreatori promjena

Djeca i mladi trebaju učiti o svijetu u kojem žive i trebaju biti aktivni sudionici kako bi bili inspirirani da poduzmu konkretne akcije i zato su učenici Industrijske strojarske škole u odjelima školske radionice izradili drobilicu za plastiku, a u predvorju škole učenici su uredili edukacijski Eko kutak.

Radionica “Trash to Tresure (Od smeća do blaga)”

Radionica “Trash to Tresure (Od smeća do blaga)”

U sklopu radionice “Trash to Tresure (Od smeća do blaga)” održane u Gradskoj knjižnici Vukovar u ponedjeljak, 15. svibnja 2023., proveden je niz kreativnih aktivnosti s ciljem uključivanja djece i mladih u ponovnu upotrebu svakodnevnih materijala.

Stop zagađenju plastikom

Stop zagađenju plastikom

Potaknuti činjenicom da je budućnost planeta Zemlje u našim rukama, učenici i djelatnici Osnovne škole Bakar već duži niz godina provode ekološke akcije. Glavni cilj im je potaknuti i razvijati ekološku svijest od najranijih dana.