prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
podrška
Istraživanje o mentalnom zdravlju

Istraživanje o mentalnom zdravlju

Za potrebe ovog empirijskog istraživanja izrađen je upitnik sastavljen u MS Formsu. Nastavnici kemije iz Osnovne škole Frana Galovića, Zagreb ispunjavali su anoniman upitnik koji se sastojao od pitanja višestrukog izbora (spol, godine starosti i godine staža) te pitanja sastavljenih od više tvrdnji.

Svjetski dan osoba s Down sindromom/Dan šarenih čarapa

Svjetski dan osoba s Down sindromom/Dan šarenih čarapa

Učenici posebnog razrednog odjela Osnovne škole Fran Franković iz Rijeke i ove godine pridružili su se obilježavanju Dana šarenih čarapa. Na taj dan se nose dvije različite čarape kako bi se proslavila ljudska jedinstvenosti i izrazila podrška osobama s Down sindromom.

Podržite OŠ Mače u finalu akcije”Zajedno smo jači”

Olakšajte djeci stres kraja školske godine

Kraj školske godine donosi  glavobolje djeci i roditeljima. Roditelji inzistiraju na pojačanom učenju, a djeca osjećaju pritisak zbog učestalih ispitivanja i pisanja testova u školi i očekivanja roditelja vezana uz školski uspjeh.

Podržite OŠ Mače u finalu akcije”Zajedno smo jači”

Prelazak iz osnovne u srednju školu

Jedan od najvećih izazova tijekom školovanja je prelazak iz osnovne u srednju školu. Vaše je dijete naviklo na relativno malo, sigurno okružje osnovne škole gdje je postalo velika riba u malom jezeru. Odjednom se mora prilagoditi na srednju školu, veći svijet, manje osoban svijet.