prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
promocija
Dan otvorenih vrata

Dan otvorenih vrata

Nastavnici i učenici 2., 3. i 4. razreda Srednje strukovne škole Makarska, smjer elektrotehničar, organizirali su Dan otvorenih vrata za zainteresirane učenike osmih razreda.

ZKD knjižničarske (avan)TURE

ZKD knjižničarske (avan)TURE

Zagrebačko knjižničarsko društvo osmislilo je program ZKD knjižničarske (avan)TURE koji objedinjuje poticanje čitanja i promoviranje (zasad narodnih) knjižnica na području Zagreba i Zagrebačke županije te potiče na kretanje radi poboljšanja zdravlja.

Okrugli stol s temom „Promocija strukovnog obrazovanja: izazovi i mogućosti“

Pobjednici nagradnog natječaja “Kokovizija”

Dana 3. studenoga 2014. učenici 8.e razreda OŠ Popovača prisustvovali su premijeri filma Ljubav ili smrt redatelja Danijela Kušana, velikoj nagradi za njihov trud.  Na internetskoj stranici 24sata pronašli su nagradni natječaj imena “Kokovizija”. Natječaj je išao u sklopu promocije filma, ekranizacija romana o dječaku Koku autora Ivana Kušana. Za sudjelovanje je bilo potrebno snimiti obradu naslovne pjesme pod nazivom „Zagonetni dečko“ benda Fru fru. Sponzori nagradne igre su Erste banka i 2i film, a glavna nagrada bila  je primamljiva – 200 kuna za svakog učenika na Medo Štedo štednji i odlazak razreda na premijeru filma, što je uz zanimljiv zadatak, dodatno motiviralo učenike. Uvjeti za sudjelovanje bili su kreativnost i originalnost te snimanje u prostorijama škole.