prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
prvi razred
Geometrijska tijela, umjetnost i sport

Geometrijska tijela, umjetnost i sport

Polazak u prvi razred velika je promjena za svako dijete, u svakom aspektu njihova života i rada. Novopečeni učenici upućuju se u proučavanje sadržaja različitih školskih predmeta. Mnogi od njih se još uvijek predstavljaju odvojeno, u intervalima od 45 minuta, koliko i traje jedan školski sat.

U školske avanture krenulo devet prvašića

U školske avanture krenulo devet prvašića

U Područnoj školi Remetinec pokraj Novoga Marofa devet prvašića, njihove roditelje i nazočne goste dočekali su učenici drugog, trećeg i četvrtog razreda. Pod vodstvom učiteljice Lidije Vukalović u suradnji s učiteljicama Ivankom Kereži i Biserkom Harmicar razveselili su prvoškolce pjesmom Đaci prvaci, recitacijama Veseo budi i Tučnjava te igrokazom Đačić prvašić.

Književni susret prvašića

Književni susret prvašića

U školskoj 2021./22. godini u Osnovnoj školi Otona Ivekovića, Zagreb održan je virtualni susret s književnicom Željkom Horvat – Vukelja. Za taj su se susret učenici prvog razreda i učiteljica dobro pripremali.