prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
turizam
Projekt “Kultura, turizam i strukovno obrazovanje”

Projekt “Kultura, turizam i strukovno obrazovanje”

Odlukom Ministarstva odobrena su sredstva iz Državnog proračuna Republike Hrvatske za projektne aktivnosti. Srednja škola Ivana Meštrovića Drniš Prijavitelj projekta i Ekonomska i upravna škola, Split kao Partner u projektu ovim projektom obilježavaju i Europsku godinu vještina 2023.

Školski turistički vodiči

Školski turistički vodiči

U srijedu, 29. studenog 2023. godine, u Osnovnoj školi oca Petra Perice – Makarska, gostovala je gospođa Agata Ravlić, licencirani turistički vodič, interpretatorica baštine i članica Udruge turističkih vodiča Makarske rivijere i Zabiokovlja.

Prva radionica u projektu “Gastro rivijera”

Prva radionica u projektu “Gastro rivijera”

Udruženje obrtnika Makarska pokrenulo je projekt “Gastro Rivijera”, ciklus radionica koje će moderirati obrtnici s područja Makarske rivijere, a održavat će se u dogovoru s ravnateljem i profesorima u kabinetima za praktičnu nastavu Srednje strukovne škole u Makarskoj.