prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
učenički radovi
„Hrana nije otpad, i ja mogu utjecati!“

„Hrana nije otpad, i ja mogu utjecati!“

Ministarstvo poljoprivrede, kao tijelo nadležno za uspostavu politike sprječavanja nastajanja otpada od hrane u Republici Hrvatskoj, provodi aktivnosti iz novoga Plana sprječavanja nastajanja otpada od hrane RH za razdoblje od 2023. do 2028. godine. Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih bila je uključena u njegovu izradu te je suradnik u provedbi aktivnosti vezanih za strukovno obrazovanje.

Maker Faire 2023.

Maker Faire 2023.

Učenici i nastavnici Industrijske strojarske škole (ISŠ) bili su 30. rujna i 1. listopada 2023. izlagači u Osnovnoj škola „Luka” u Sesvetama u okviru Maker Fairea Zagreb 2023 koji je zapravo najveći obiteljski festival izuma, kreativnosti, snalažljivosti i poduzetništva. Učenici i nastavnici brojnim posjetiteljima pokazali su kako su izradili metalnu instalaciju Krugovi tolerancije te su uživo prezentirali rad eko-ralice.

Industrijska strojarska škola na Maker Faireu Zagreb 2022

Industrijska strojarska škola na Maker Faireu Zagreb 2022

Učenici i nastavnici Industrijske strojarske škole bili su 1. i 2. listopada 2022. izlagači u Tehničkom muzeju “„Nikola Tesla” u okviru Maker Fairea Zagreb 2022, najvećeg obiteljskog festivala izuma, kreativnosti, snalažljivosti i poduzetništva. Učenici i nastavnici brojnim posjetiteljima pokazali su kako izraditi aluminijski privjesak kocka u kocki te su uživo prezentirali rad drobilice za plastiku izrađene u odjelima školske radionice.

Svjetski dan svjesnosti o autizmu

Svjetski dan svjesnosti o autizmu

Prigodom Svjetskoga dana svjesnosti o autizmu koji se obilježava 2. travnja, učenici Osnovne škole “August Cesarec” iz Ivankova, su zajedno s učiteljicama Marijom Jurić i Ivanom Ljevnaić, radovima odlučili dati doprinos udruzi roditelja djece s autizmom Dar iz Osijeka.