prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
zdrava prehrana
„Dan crvenih haljina“ u cvjećarskom praktikumu

„Dan crvenih haljina“ u cvjećarskom praktikumu

Ove godine su se učenice zanimanja cvjećar Industrijsko-obrtničke škole Virovitica po prvi puta uključile u kampanju crvenih haljina kako bi osvijestili i druge učenice da je brinuti o zdravlju – pravilnoj prehrani važno od mladosti, kako bi u zrelijim godinama bile što zdravije.

Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje

Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje

Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje u u Osnovnoj školi Josipovac traju tjedan dana u mjesecu listopadu kako bi učenicima osvijestili potrebu za pravilnom i zdravom prehranom te kako bi stekli zdrave prehrambene navike kroz razne aktivnosti.

Tradicionalna, a zdrava prehrana

Važnost zdrave prehrane

Učenici prvog i drugog razreda OŠ Bakar u sklopu radionice o zdravoj prehrani usvojili su mnoštvo važnih informacija o uravnoteženoj i zdravoj prehrani.

Tradicionalna, a zdrava prehrana

Cjelogodišnji eTwinning projekt “Tradicionalna kuharica”

Učenici drugog razreda Osnovne škole Ante Curać – Pinjac iz Žrnova na otoku Korčuli sudjelovali su u cjelogodišnjem eTwinning projektu pod nazivom “Tradicionalna kuharica”. Cijelu su godinu istraživali stara žrnovska jela koja su objedili u digitalnu kuharicu.

Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje

Svjetski dan zdravlja

Učiteljice Osnovne škole Ante Curać – Pinjac iz Žrnova obilježili su Svjetski dan zdravlja nizom aktivnosti želeći usaditi učenicima zdrave prehrambene navike i podići svijest o pravilnom odabiru namirnica. U tome im je pomogla nutricionistica Vesna Bosanac koja je adionicom Zdrave hrane potakla učenike na razmišljanje o zdravlju.

eTwinning projekt “Tradicionalna kuharica”

eTwinning projekt “Tradicionalna kuharica”

Učenici drugog razreda OŠ Ante Curać – Pinjac iz Žrnova sudjeluju u eTwinning projektu “Tradicionalna kuharica” u kojem istražuju stara tradicionalna jela iz Žrnova. Tijekom prosinca istraživali su jela koja su nezaobilazni dio božićne trpeze i koja se pripravljaju na Badnji dan. Tijekom istraživanja došli su do zanimljivih podataka.

Terenska nastava u Eko škoju

Terenska nastava u Eko škoju

Posjetom OPG-u Eko škoj u Žrnovu na otoku Korčuli, učenici prvog razreda naučili su kako se proizvodi ekološki zdrava hrana i kako se usvajaju zdrave prehrambene navike.