prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Pokrenimo zelene knjižnice

Radna grupa za zelene knjižnice Hrvatskog knjižničarskog društva poziva sve knjižnice i knjižničarska društva da se sedmu godinu zaredom uključe u veliku zajedničku akciju “Pokrenimo zelene knjižnice”. Akcija traje cijelu godinu, a knjižničarima je na ponudi 11 filmova Okolišnog film festivala.

Besplatno preuzimanje i prikazivanje u sklopu akcije “Pokrenimo zelene knjižnice” omogućila je Zelena akcija.

Knjižnice se osim s ponuđenim filmovima mogu u akciju uključiti i s drugim zelenim aktivnostima, pri čemu je obavezno sve akcije prijaviti u tablicu.

Filmovi su ustupljeni od strane autora samo u svrhe edukativnih prikazivanja za obrazovne institucije i knjižnice. Film se ne smije koristiti u druge svrhe, niti se smije kopirati, dijeliti ili objavljivati na internetu. Hvala Vam što poštujete autorska prava.

Cilj akcije je motivirati knjižničare na samostalno osmišljavanje programa u sklopu Zelene knjižnice u njihovim matičnim ustanovama ali i educiranje javnosti i širenje svijesti o održivom društvu i nužnosti zaštite okoliša.

Više informacija potražite na mrežnim stranicama projekta Pokrenimo zelene knjižnice.