prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Pokrenut podcast o ekološkim temama

Udruga Argonauta, u suradnji sa šibenskim Radio Ritmom, pokrenula je Eko patrolu – podcast o ekološkim temama koji svakog mjeseca donosi teme koje utječu na svakodnevni život ljudi.

Priče ispričane u ovoj emisiji informiraju slušatelje o stanju okoliša, govore o važnim ekološkim akcijama i istražuju probleme okoliša od lokalnih do globalnih.

Svaki novi podcast govori o novim aspektima održivog razvoja i o tome kako ljudske aktivnosti utječu na naš ekosustav te pruža slušateljima priliku da budu u toku s problemima na koje danas moramo djelovati kao svjesni i odgovorni pojedinci i članovi društva.

U svakom podcastu nastoji se ipak izvući pozitivne aspekte konkretne teme te za svaki obrađeni ekološki problem ponuditi informaciju u obliku inovativnog rješenja, akcije ili alternativnog održivog izbora.

Za sada je snimljeno šest podcasta koji se mogu poslušati na ovoj poveznici, a iduću emisiju možete poslušati u četvrtak, 7. rujna, u 18,15 sati, na Radio Ritmu Šibenik.