prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Ponovljeni javni poziv za prijavu kandidata za članove prosudbenih povjerenstava za Državno natjecanje učenika strukovnih škola – WorldSkills Croatia 2021.

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih objavljuje Ponovljeni javni poziv za prijavu kandidata za članove prosudbenih povjerenstava za Državno natjecanje učenika strukovnih škola – WorldSkills Croatia 2021. u okviru ESF-ova projekta “Promocija učeničkih kompetencija i strukovnog obrazovanja kroz strukovna natjecanja i smotre”. Poziv je dostupan na poveznici Ponovljeni javni poziv.

Nakon isteka roka za dostavu prijava po Javnom pozivu za prijavu kandidata za članove prosudbenih povjerenstava za Državno natjecanje učenika strukovnih škola  – WorldSkills Croatia 2021. ostala su nepopunjena mjesta unutar pojedinih disciplina zbog čega se pozivaju kandidati da podnesu prijave za slobodna mjesta.

Kandidati prilažu obveznu dokumentaciju koja uključuje:

  • prijavni obrazac (Prilog I.)
  • motivacijsko pismo (Prilog II.)
  • životopis – ne više od 3 stranice
  • elektronički zapis, odnosno potvrda HZMO-a ili potvrda poslodavca o vrsti poslova i trajanju zaposlenja
  • za kandidate iz reda nastavnika strukovnih škola i visokih učilišta suglasnost čelne osobe ustanove u kojoj su zaposleni za sudjelovanje u radu prosudbenoga povjerenstva

Rok za dostavu prijave: petak ,8. siječnja 2021.godine, isključivo elektroničkom poštom na worldskillscroatia@asoo.hr. Nepotpune prijave i prijave izvan roka neće se razmatrati.

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.