prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Poučavanje IKT-a: jedan sigurnosni ključ za čak četiri predmeta

E-Škole scenarij poučavanja za međupredmetnu temu o uporabi informacijske i komunikacijske tehnologije, sigurnosni je ključ koji nastavnicima otključava čak četiri predmeta i jednu izvannastavnu aktivnost.

Jedan scenarij poučavanja koji vam je dostupan na CARNET-ovom Edutoriju može biti korišten u predmetima: Informatika, Hrvatski jezik, Kemija i Tjelesna i zdravstvena kultura. Suvremeno poučavanje, kreativnost, različite ideje provođenja odgojno-obrazovnih očekivanja iznimna su prednost korištenja e-Škole scenarija poučavanja izrađenih za međupredmetne teme.

U scenariju  Oprez – uzmi sigurnosni ključ govori se o sigurnosti na internetu kroz prizmu četiri različita nastavna predmeta. Nastavnici u aktivnostima mogu pronaći ideje kako ukomponirati međupredmetnu temu Uporaba IKT-a u svojoj nastavi.

Provjerite na koji način i iskoristite ovaj sigurnosni ključ tamo gdje vama odgovara.

Više scenarija poučavanja možete pronaći na CARNET – ovom Edutoriju.