prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Povodom Dana sigurnijeg interneta – pridružite se prigodnim webinarima

CARNET vam u prvom tjednu veljače, povodom Dana sigurnijeg interneta koji se obilježava 7. veljače 2023. nudi dva webinara na tu temu: saznajte kako biti sigurniji na internetu.

U sklopu projekta e-Škole osmišljeni su webinari koji će ukazati na važnost kibernetičke higijene i naučiti vas kako identificirati moguće prijetnje i zaštititi osobne podatke i privatnost u digitalnom okruženju.

Webinar Zaštita digitalnog sadržaja i pojedinca u digitalnom okruženju održat će se u ponedjeljak, 6. veljače 2023. godine, od 9 do 10:30.

Na webinaru će se obrađivati određeni antivirusni programi i naučit ćete identificirati rizike, ali i poduzeti mjere zaštite uređaja i digitalnog sadržaja.

Prijaviti se možete u sustavu EMA.


Webinar: Primjena mjera zaštite pojedinca i podataka u digitalnom okruženju za hrabre nudi detaljniji uvid u održavanje kibernetičke higijene i osposobljava vas za primjenu naprednih metoda zaštite digitalnih podataka.

Ovaj će se webinar održati u utorak, 7. veljače 2023. godine, od 10 do 11:30, a možete se prijaviti u sustavu EMA.