prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Pozdravljanje na 14 različitih jezika!

Osnovna škola BIlje je obilježila Europski dan jezika na iznimno kreativan i obrazovan način.

Na daj dan, škola je postala pravo malo jezično središte, gdje su se učenici pozdravljali na čak 14 različitih jezika.

Nisu samo uživali u pozdravima, već su izrađivali su plakate o pojedinim zemljama o njihovim osobitostima i tako naučili i nešto više. Istraživali su i bogatstvo glazbe iz tih različitih zemalja. Za svaku od njih, postavili su plakat s QR kodom koji vodi do prekrasnih pjesama iz zemlje na kojem se taj jezik govori. Ovaj inovativni pristup omogućio im je da uče i uživaju u jezicima kroz glazbu.

Sve su aktivnosti radili učenici 6. i 8. razreda uz nastavnice Lanu Hmelik (njemački jezik), Teu Liović-Holas (engleski jezik), Vedranu Vrtarić (glazbena kultura) i Ivanu Kruljac (hrvatski jezik). Ovaj događaj nije samo promicao jezičnu raznolikost, već i poticao razumijevanje i poštovanje različitih kultura koje čine našu europsku zajednicu. Kroz ovo iskustvo, učenici su razvili veće međukulturalno razumijevanje i otvorenost prema drugima.