prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Poziv na ispunjavanje upitnika o iskustvu korištenja e-Škole DOS-ova

e-Škole DOS tim poziva sve nastavnike i učenike osnovnih i srednjih škola da ispune upitnik kojim se prikupljaju povratne informacije o iskustvima korištenja e-Škole digitalnih obrazovnih sadržaja (e-Škole DOS).

 

Riječ je o digitalnim obrazovnim sadržajima za učenje i poučavanje nastavnih predmeta u osnovnoj i srednjoj školi, izrađenih u sklopu projekta e-Škole i smještenih na repozitoriju digitalnih obrazovnih materijala Edutoriju.

Svi nastavnici koji su u svom radu koristili ove sadržaje sada imaju priliku dati povratnu informaciju pa ih molimo da odvoje desetak minuta i ispune upitnik koji će biti dostupan do nedjelje, 5. lipnja 2020. godine.

Također ih molimo da potaknu i svoje učenike na ispunjavanje upitnika namijenjenog učenicima.

Prikupljeni podaci i povratne informacije iskoristit će se za doradu sadržaja te svima zahvaljujemo na uloženom trudu i vremenu.