prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Poziv na online međunarodnu konferenciju “Digital Citizenship Breakfast Bytes“

U ponedjeljak, 18. svibnja 2020. godine, Udruga roditelja Korak po korak održat će međunarodni webinar na temu stvaranja BullyFree okruženja za djecu i mlade na međunarodnoj online konferenciji “Digital Citizenship Breakfast Bytes“ u 9 sati i 30 minuta i dati svoj doprinos stvaranju boljeg digitalnog okruženja za djecu.

U okviru obilježavanja Međunarodnog dana obitelji, Udruga roditelja Korak po korak i mreža europskih organizacija COFACE Families Europe organiziraju seriju od osam webinara na temu digitalnog građanstva pod nazivom “Digital Citizenship Breakfast Bytes”. Webinari “Breakfast Bytes” će se održavati od 11. do 20. svibnja 2020. godine s ciljem povećanja kritičkog razmišljanja i razumijevanja digitalnog okruženja. Predviđeno je trajanje svih webinara 90 minuta, a započet će u 9 sati i 30 minuta.

Sudjelovanje je na online konferenciji “Digital Citizenship Breakfast Bytes“ besplatno.

Svi zainteresirani koji žele sudjelovati na webinarima, trebaju se prijaviti tako što ćete ispuniti online obrazac na poveznici.

Više je informacija dostupno u privitku.