prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Poziv srednjoškolcima na istraživanje filmske režije

Ovo besplatno klupsko filmsko druženje namijenjeno je svim mladim filmoljupcima i filmoljupkama od 12 do 18 godina spremnim za gledanje i proučavanje filmova.

‘Film naopačke’ poziva srednjoškolce na istraživanje filmske režije. Voditelj druženja je dramaturg i redatelj Veno Mušinović. ‘Film koji će gledati, Sklonište, ima i priču, i to takvu da će sigurno podijeliti mišljenja i simpatije publike. Ova provokativna komedija iz 2010. godine sa svojim promišljenim kadriranjem omogućit će organizatorima da u filmskim razmišljanjima krenu dalje od priče i pričaju o režiji s velikim R.’

Program se nastavlja svake prve subote u mjesecu u kinu Tuškanac, ali od 5. veljače program kreće ranije, u 11 sati!

Ovo besplatno klupsko filmsko druženje namijenjeno je za sve mlade filmoljupce i filmoljupke od 12 do 18 godina spremne za gledanje i proučavanje filmova – sve naopačke! Stariji od 16 godina za ulaz trebaju imati Covid potvrde. Druženje traje od 11 do 14 h.

Filmski klub se odvija u sklopu EU projekta CinEd 2.0 i dio je radioničke djelatnosti FROOOM! – filmske škole za djecu i mlade.

Projekt CinEd 2.0 je sufinanciran od strane Europske Unije – Kreativna Europa MEDIA, Hrvatskog audiovizualnog centra, Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske i grada Zagreba.
Partneri projekta: Hrvatski filmski savez i kino Tuškanac.