prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Poziv ustanovama za prijavu događanja tijekom 14. Tjedna cjeloživotnog učenja

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i ove godine, od 21. rujna do 5. listopada, organizira 14. Tjedan cjeloživotnog učenja, nacionalnu obrazovnu kampanju u kojoj se građanima na neposredan, često i neformalan način, prenosi poruka o važnosti obrazovanja i učenja.

Informiranje građana o tome kako sami mogu postati dio procesa cjeloživotnoga učenja te njihovo motiviranje da se na taj korak odvaže, okosnica je svakog od proteklih Tjedana cjeloživotnog učenja. Pritom se kampanja svake godine dodatno razvijala, širio se opseg aktivnosti i područja provedbe, kao i broj uključenih institucija, jačala se uključenost ključnih aktera na svim razinama te je, što je posebice važno, neprestano rastao broj građana koji su sudjelovali na nekoj od aktivnosti.

S ciljem da i ovogodišnja kampanja privuče što veći broj građana, Agencija poziva sve zainteresirane da se organizira što veći broj događanja koja bi obuhvaćala različita tematska područja i ciljne skupine, a na kojima ćemo sudionicima na izravan način ukazivati na važnost cjeloživotnog učenja.

S obzirom na specifičnu situaciju uzrokovanu pandemijom COVID-19 čiji utjecaj je vidljiv na svim gospodarskim, socijalnim i drugim razinama pa tako i sustavu obrazovanja, a čije trajanje je nemoguće u ovom trenutku predvidjeti, Agencija ovim putem poziva da se sukladno svim propisanim epidemiološim mjerama organiziraju i prijavljuju događanja koja ćete provoditi u sklopu ovogodišnjeg Tjedna cjeloživotnog učenja (radionice, predavanja, prezentacije, kazališne ili kino predstave, izložbe, sajmove, dane otvorenih vrata, webinare, također i sva ostala online događanja ili događanja koja će sudionici provoditi u svojoj ustanovi).

Mole se svi da događanja koja planiraju provesti u sklopu kampanje prijave putem poveznice koja se nalazi OVDJE.

Sve novosti u vezi 14. Tjedna, možete pratiti osim na mrežnoj stranici  i na službenim profilima na društvenim mrežama (Facebook i Instagram).

Dodatne informacije i upiti mogu se uputiti obratiti Agenciji za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih na e-adresu tcu@asoo.hr  ili na tel +385 (0)1 6126 730.

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.