prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Predstavljanje platforme ScienceDirect eBooks

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek organizira obuku i predstavljanje Elsevierove platforme ScienceDirect eBooks koja će se održati u ponedjeljak, 23. listopada, s početkom u 10 sati, u prostoru American Cornera Osijek.

Platformu će predstaviti Jimmy Norfolk, a obuku o korištenju održat će Helena Paczuska.

S više od 43.000 e-knjiga i preko 2.700 časopisa ScienceDirect najveća je platforma kojom se služe znanstvenici i studenti diljem svijeta. ScienceDirect zbirka je znanstvenih časopisa i e-knjiga koja pokriva područja prirodnih, tehničkih, biomedicinskih te društvenih i humanističkih znanosti, a detaljniji popis područja može istražiti na poveznici: https://www.sciencedirect.com/topics.

U razdoblju od 23. listopada do 17. studenog 2023. godine, hrvatskoj znanstvenoj i akademskoj zajednici bit će otvoren probni pristup tijekom kojeg će biti moguće otkriti brojne mogućnosti koje platforma ScienceDirect e-Books pruža.

Prijave za sudjelovanje otvorene su do petka, 20. listopada 2023. godine, a prijavni obrazac dostupan je putem poveznice: https://forms.office.com/r/zhYATibrHf

Više informacija može se dobiti na broj telefona: Studijska čitaonica GISKO 031/211-233.