prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Pridružite se CARNET-ovim webinarima – pogledajte ovotjednu ponudu

CARNET vam u ovom tjednu nudi čak tri webinara na kojima možete usavršiti svoje digitalne kompetencije i upotpuniti svoje znanje o aktivnostima u virtualnom okruženju.

Svi webinari održavaju se u sklopu programa obrazovanja projekta e-Škole II faza i namijenjeni su nastavnicima, profesorima i ravnateljima, stručnom osoblju u školama, ali i svima s AAI@EduHr identitetom koje zanimaju ove teme.

Prvi je webinar na koji vas pozivamo Zaštita digitalnog sadržaja i pojedinca u digitalnom okruženju koji se održava u srijedu, 19. travnja 2023. godine, od 17 do 18:30.

Na ovom webinaru naučit ćete identificirati rizike i prijetnje u digitalnom okruženju i dobiti upute kako zaštititi sebe i druge od mogućih opasnosti prilikom dijeljenja podataka u online okruženju.

Na webinar se možete prijaviti u sustavu EMA.

Pogledajte videomamac.

Drugi webinar koji vam nudimo, popularn je i nadasve koristan webinar Citiranje u digitalnom okruženju. Ako još niste imali prilike, možete ga pogledati i poslušati u četvrtak, 20. travnja 2023. godine, od 16:30 do 18:00.

Nakon ovog webinara moći ćete objasniti osnovna pravila i primjere dobre prakse u području zaštite intelektualnog vlasništva, razlikovati više sustava citiranja s naglaskom na APA stilu citiranja i prepoznati osnovne mogućnosti alata za upravljanje bibliografskim bilješkama.

Prijaviti se možete u sustavu EMA. 

Pogledajte videomamac.

Treći je webinar iz ovotjedne ponude Refleksivni webinar za ravnateljice i ravnatelje – iskustva u provedbi projekta e-Škole namjenjen ravnateljicama i ravnateljima i menadžmentu škola koje sudjeluju u projektu e.Škole.

Na ovom će se webinaru analizirati iskustva ravnateljica I ravnatelja koji su sudjelovali u planiranju digitalne zrelosti škola, bit će razmotreni primjeri dobre prakse kao i načini rješavanja izazova vezanih uz procese uvođenja promjena u školama.

Ovaj webinar održat će se u četvrtak, 20. travnja 2023. godine, od 13 do 14:30.

Prijaviti se možete u sustavu EMA. 

Pogledajte videomamac.

Nemate dovoljno vremena? Naučite nešto novo za 10 minuta uz kratke digitalne sadržaje – EduBlic.