prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Pridružite se popularnom CARNET-ovom webinaru Citiranje u digitalnom okruženju

Ako želite znati kako poštovati autorska prava u digitalnom okruženju, dobiti konkretne upute i riješiti svoje nedoumice oko ove važne teme, pridružite se trećem održavanju popularnog CARNET-ovog webinara Citiranje u digitalnom okruženju.

Webinar se održava u sklopu programa obrazovanja projekta e-Škole II faza i održat će se u četvrtak, 30. ožujka 2023. godine, u 16:30.

Polaznici će webinara biti upoznati s legalnim i etičkim aspektom korištenja informacija i zaštite autorskih prava, upoznat će se s alatima za otkrivanje plagijata te dobiti uvid u različite sustave i stilove citiranja. Bit će im predstavljene i osnovne funkcije alata za upravljanje bibliografskim bilješkama Zotero i mogućnosti upravljanja bibliografskim bilješkama u programu Microsoft Word.

Za webinar se možete prijaviti sa svojim AAI@EduHr identitetom u sustavu EMA. 

Pogledajte videomamac.

Ako vas zanimaju i druge teme i želite poboljšati svoje digitalne kompetencije provjerite trenutnu ponudu CARNET-ovih e-tečajeva.