prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Pridružite se webinaru Upotreba interaktivnih ekrana u nastavi

U sklopu projekta e-Škole sve su škole u Hrvatskoj opremljene interaktivnim ekranima. Saznajte koje sve mogućnosti interaktivni ekrani pružaju nastavnicima i učenicima.

Webinar: Upotreba interaktivnih ekrana u nastavi održava se u sklopu programa obrazovanja projekta e-Škole II faza, a cilj mu je upoznati nastavnike s prednostima korištenja interaktivnih ekrana u nastavi.

U virtualnom okruženju u 90 minuta bit će izložene mogućnosti i specifikacije interaktivnog ekrana, alati dostupni u operativnom sustavu ekrana te će se prikazati primjeri dobre prakse korištenja interaktivnog ekrana.

Nakon webinara moći ćete primijeniti osnovne funkcionalnosti interaktivnog ekrana i ugrađenih alata u pripremi i provođenju nastave i znati kako na odgovarajući način poticati učeničke aktivnosti i dvosmjernu komunikaciju u nastavom procesu.

Webinar će se održati u četvrtak, 7. rujna 2023. godine, od 14 do 15:30. Prijaviti se možete klikom na ovu poveznicu.

Pogledajte i videomamac.

Snimka webinara bit će objavljena na Meduzi.