prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Prijave za Zagorkin književni klub

Centar za ženske studije/Memorijalni stan Marije Jurić Zagorke objavili su poziv na prijavu za Zagorkin književni klub, aktivnost koju Centar provodi od jeseni 2020. godine.

Nakon što su prve grupe uspješno završile ovu godinu i odlučile nastaviti druženje uz Zagorku i njezine romane, otvaraju se prijave za tri nove grupe koje će krenuti na jesen.

Volite li čitati Zagorku? Biste li željeli voditi razgovore o njezinoj književnosti, romanima, junacima i junakinjama, zanimljivim i začudnim imaginarijima s drugim pasioniranim Zagorkinim čitateljima i čitateljicama?

Želite li saznati nešto o nastanku njezinih romana, povijesnom kontekstu u kojem su nastajali i načinima na koje su reflektirali ondašnju stvarnost ove značajne i svestrane autorice i borkinje za ženska i druga ljudska prava?

U tom je slučaju ‘Zagorkin književni klub’ upravo za vas!

Prijave su otvorene do 22. kolovoza 2021. ili do popunjavanja kapaciteta grupa. Nakon formiranja grupa, poziv se zatvara.

Prijaviti se možete ovdje.