prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Otkazan ATTEND webinar: Priprema lako čitljivog teksta

VAŽNO!!! Nažalost, današnji webinar je otkazan zbog bolesti predavačice. O novom terminu ćete biti pravovremeno obavješteni putem e-maila te drugih kanala.

Kako učenicima s teškoćama olakšati čitanje i razumijevanje teksta saznajte na webinaru „Priprema lako čitljivog teksta“ koji će se održati u srijedu, 24. svibnja 2023. godine u 17 sati.

Riječ je o webinaru koji se održava u sklopu CARNET-ovog projekta ATTEND i namijenjen je svim odgojno-obrazovnim djelatnicima/icama ustanova koje sudjeluju u projektu.

Na ovom webinaru polaznici će imati priliku proširiti postojeća i steći nova znanja o konceptu lako čitljivog teksta i potrebi za lako čitljivim tekstom iz perpektive korisnika, ali i stručnjaka.

Na kraju webinara, polaznici će moći na temelju smjernica za pripremu lako čitljivog teksta i samostalno oblikovati obrazovni sadržaj.

Više informacija o prijavi na webinar možete pronaći na poveznici u sustavu EMA.

Svi oni koji se na webinar registriraju sa svojim AAI elektroničkim identitetom dobit će potvrde o sudjelovanju u sustavu EMA, a dodatna pogodnost je i što će ovaj webinar biti prijavljen za kategorizaciju i bodovanje pri Hrvatskoj komori edukacijskih rehabilitatora.

Ako propustite webinar, snimku ćete moći pronaći na CARNET-ovoj Meduzi.

Za sve dodatne upite kontaktirajte helpdesk@skole.hr.