prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Prijavite se na e-Škole regionalne skupove za ravnatelje i osnivače škola

Već od sljedećeg tjedna, kao dio aktivnosti zajednice praktičara u sklopu II. faze programa e-Škole, kreće provedba drugog ciklusa regionalnih skupova namijenjenih svim ravnateljima osnovnih i srednjih škola kao i predstavnicima osnivača škola u Hrvatskoj.

Cilj održavanja ovih skupova je informiranje ravnatelja i predstavnika osnivača škola o aktualnostima u provedbi druge faze programa e-Škole kao i o aktivnostima koje slijede u budućem razdoblju.

Na skupovima će se predstaviti i Okvir za digitalnu zrelost škola te Okvir za digitalne kompetencije ravnatelja kojim se definiraju kompetencije ravnatelja potrebne za upravljanje digitalno zrelom školom.

Osim toga ravnatelje škola i predstavnike osnivača očekuje i zanimljivo i interaktivno predavanje pod nazivom “Škola budućnosti-stvaranje nosioca promjena” koje će održati Marin Trošelj, suosnivač i direktor STEMI-ja.

Ravnatelji se na regionalne skupove prijavljuju putem EMA sustava ovisno o terminu i gradu u kojem se skup održava:

 

Predstavnici osnivača koji planiraju sudjelovati na skupu prijavljuju se slanjem e-poruke na helpdesk@skole.hr najkasnije pet dana prije skupa za koji se prijavljuju. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, e-adresu, datum te mjesto regionalnog skupa za koji se prijavljuju.

Početkom veljače organizirat će se i regionalni skupovi u Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku, a točni datumi i termini objavit će se u siječnju.

Svi sudionici će nakon održanog regionalnog skupa dobiti i potvrdu o sudjelovanju.

Za sudjelovanje na regionalnim skupovima svi sudionici moraju posjedovati važeću EU digitalnu COVID potvrdu – u papirnatom obliku ili pohranjenu na svom pametnom telefonu.