prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Prijavite se na ovogodišnji Znanstveni piknik

Znanstveni piknik, najveće događanje koje spaja znanost, edukaciju i zabavu održat će se već desetu godinu zaredom, od petka 24. do subote 25. rujna 2021. godine, u parku dvorca Oršić u Gornjoj Stubici.

Ovog rujna Znanstveni piknik se seli iz Donje u Gornju Stubicu zbog radova na obnovi i rekonstrukciji dvorca Stubički Golubovec, budućem ZEZ centru, u čijem perivoju su održana zadnja dva Znanstvena piknika.

Za uspjeh ovog događanja, koji se organizira već dugi niz godina zaslužne su škole čiji nastavnici i učenici svojim sadržajima doprinose bogatom i raznolikom programu.

Stoga i ove godine pozivamo nastavnike i ravnatelje da iskoriste Znanstveni piknik za predstavljanje znanstvenih aktivnosti svojih škola te svojim primjerom inspiriraju i potaknu ostale škole, nastavnike i njihove učenike na nove ideje i nove projekte.

Javni poziv za prijavu sudjelovanja na ovogodišnjem Znanstvenom pikniku otvoren je do 10. rujna 2021. godine, a nalazi se na mrežnim stranicama Znanstvenog piknika.

Zajedničkim snagama o Znanstvenom pikniku brinu i organiziraju ga Udruga Profesor Baltazar, CARNET, Krapinsko-zagorska županija, Grad Donja Stubica i Zadruga ZEZ uz podršku programskih partnera Instituta Ruđer Bošković, Instituta za fiziku, FabLab Hrvatska, Hrvatske zajednice tehničke kulture i Udruge Virtualci.