prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Prijavite se u Učionicu budućnosti na radionice o e-Škole digitalnim sadržajima

Kako smo najavili, od srijede, 1. prosinca 2021. godine, u sklopu izložbe Predmet: Hrvatski koja se održava u galeriji Klovićevi dvori, održavat će se Učionica budućnosti.

U Učionici budućnosti održavat će se radionice posebno za nastavnike i posebno za učenike. Tijekom radnog tjedna, učenici će moći prisustvovati radionicama na kojima će na praktičan i interaktivan način raditi s e-Škole digitalnim obrazovnim sadržajima iz Hrvatskog jezika. DOS-ovi su sadržaji namijenjeni prvenstveno učenicima za učenje na satu, kod kuće i za samoprovjeru znanja, a mogu ih koristiti i nastavnici za poučavanje i kao dodatan obrazovni materijal.

Za vrijeme vikenda održavat će se radionice za nastavnike koji će se upoznati s e-Škole scenarijima poučavanja i CARNET e-Lektirama i na interaktivan i zanimljiv način učiti kako ih integrirati u nastavi Hrvatskog jezika. Što su scenariji poučavanja? Niz ideja namijenjenih nastavnicima za pripremu i provedbu nastavnih aktivnosti uz primjenu digitalnih sadržaja i alata i suvremenih nastavnih metoda.

Zvuči zanimljivo i korisno? Prijave su u tijeku i pozivamo vas da se pridružite našim predavačima i naučite nešto novo i zanimljivo, a nakon radionica posjetite jedinstvenu izložbu Predmet: Hrvatski. Prijave su dostupne na službenoj poveznici.

Broj je polaznika ograničen i usklađen s epidemiološkim mjerama.